top of page

Serveis al teu Servei

A Ninets tenim una gran experiència que ens avala. És per això que coneixem molt bé tant el que necessiten els infants com el que volen els seus pares i mares. Així, podem oferir a les famílies els serveis més personalitzats, específics i actuals del moment.

Descobreix-los tots!

Assessorament Psicopedagògic

La nostra psicopedagoga realitza un seguiment i assessorament a tots aquells infants i famílies que ho desitgin. Mitjançant entrevistes individualitzades, les famílies poden consultar qualsevol dubte que tinguin sempre que ho necessitin.

Servei pediàtric

A Ninets disposem d’una pediatra que visita regularment els nens a l’escola per fer-los un seguiment. També ens aconsella en temes de salut, higiene i prevenció.

Cuina pròpia

Disposem de servei de menjador amb cuina pròpia. La nostra cuinera s’encarrega de preparar diàriament el menjar segons la necessitat de cada infant. A Ninets fem servir productes frescos de temporada i de proximitat donant molta importància a les fruites i a les verdures.

Menús de Nutricionista

Tots els nostres menús estan elaborats per la nostra nutricionista, que sempre té en compte l’edat i les intoleràncies alimentàries de cada un dels infants.

Servei de telemedicina

Tenim contractat un servei de telemedicina pròpia amb l’Hospital de Nens de Barcelona. El que ens permet realitzar valoracions mèdiques d’urgència mitjançant videoconferència.

Escola de famílies

Durant tot el curs oferim xerrades d’interès per a les famílies: control d’esfínters, etapa d’oposició, naixement d’un germà, els hàbits, l’alimentació, etc.

Natació

L'objectiu de la natació és familiaritzar als infants amb el medi aquàtic. A més, d'aquesta pràctica es deriven altres beneficis, per exemple: potenciació del desenvolupament psicomotor del nen o nena; enfortiment del sistema cardiorespiratori; ajuda al petit a sentir-se més segur i a relaxar-se.

Nit dels pares

Des de Ninets sabem que els pares i mares també necessiteu passar temps lliure amb les vostres parelles, els amics i la família.

Càmeres web de seguretat

La seguretat dels nostres alumnes i el nostre equip humà és la nostra màxima prioritat. Per això, tenim instal·lades càmeres web de seguretat d’última tecnologia perquè Ninets estigui ben protegit, preservant i vetllant tant per la intimitat com per la pròpia imatge d'infants i personal docent del centre.

Tiquets guarderia

Guarderia:

  • Edenred

  • Sodexo

  • Cheque dejeuner

  • Etc.

Please reload

Llar d'Infants Ninets Escuela Infantil
Ninet Escola Infantil
bottom of page