top of page

Qui som?

Ninets som un centre al bell mig de l’Eixample de Barcelona amb més de 30 anys d’experiència. Portem a terme un projecte educatiu que té com a principal tret d’identitat oferir a les famílies una escola de qualitat.

El nostre objectiu és vetllar pels infants amb la finalitat que aquests trobin a l’escola un món acollidor i familiar on sentir-se estimats, experimentar, crear, aprendre, créixer, relacionar-se i gaudir. L’espai està adaptat a les seves característiques per tal d’afavorir al màxim el desenvolupament de les seves necessitats.

Comptem amb diferents sales pels infants: biblioteca, psicomotricitat, sensorial, etc. A més a més, tenim un pati molt ampli per poder jugar i gaudir del nostre hort urbà.

Per què Ninets?

Som una escola amb una llarga trajectòria que ens avala, amb un espai amb capacitat per acollir infants de diferents edats i amb activitats personalitzades segons les característiques de cada infant. A més, tots els nostres professionals tenen acreditada una formació especialitzada en educació infantil i una àmplia experiència.

 • Perquè som una escola d’educació infantil amb experiència des de 1982

 • Perquè tot el nostre equip educatiu té una formació especialitzada en educació infantil

 • Perquè ens adaptem a les vostres necessitats

 • Perquè acompanyem als vostres fills durant el desenvolupament de les seves capacitats intel·lectuals, motrius, socials i emocionals

 • Perquè potenciem també la seva creativitat i l’interès per aprendre

 • Perquè és important que l’infant se senti com a casa

 • I, sobretot, perquè sabem que els vostres fills són el més important

Com Treballem?

JOCS I ACTIVITATS

El joc és l’activitat fonamental de la vida dels més petits i és la base del seu aprenentatge. És per això, que totes les nostres activitats es basen en el joc perquè així aconseguim que aprenguin mentre es diverteixen.

 

Els jocs i les activitats són la millor manera perquè els petits assoleixin tots els objectius.

METODOLOGIES

Tots els programes que es treballen de forma globalitzada parteixen de l’entorn més proper al nen i es plantegen com a jocs estimulants i atractius. Per això, integrem metodologies sobre el desenvolupament infantil que respecten els temps i les necessitats dels infants: Maria Montessori, aprenentatges primerencs de Howard Gardner, etc.

EXPERIÈNCIES I VIVÈNCIES

Potenciem que l’infant aprengui experimentant i que conegui el món que l’envolta a partir de les experiències i vivències. Dia rere dia oferim una educació emocional acompanyant als infants perquè sàpiguen identificar les seves emocions i també les dels altres. Des de Ninets sabem que sense emoció no hi ha aprenentatge.

COM ENS RELACIONEM AMB LES FAMÍLIES?

És molt important per a nosaltres la creació d’un pont de comunicació i confiança entre família i escola. La comunicació amb els pares i mares és oberta i fluida amb l’objectiu de treballar conjuntament en l’educació dels vostres fills.

 • Una comunicació diària amb les educadores

 • Una guia de connexió amb tota la informació del dia

 • Per correu electrònic sobre temes pedagògics, activitats i informacions de l’escola

 • Una pauta d’evolució i seguiment de l’aprenentatge de cada infant al final de cada trimestre

 • Reunions individuals cada vegada que les famílies o l’escola ho necessiti

 • Celebració conjunta de festes populars amb les famílies: Castanyada, Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, etc.

bottom of page