Potenciem les Activitats

Oferim les activitats més divertides, dinàmiques i didàctiques amb les quals els teus fills es divertiran, jugaran, crearan i aprendran al màxim durant els seus primers anys. Des de Ninets busquem innovar en tot moment per oferir als nostres alumnes la millor educació i les últimes tendències en aprenentatge.

No te’n perdis ni una!

Mitjançant activitats específiques a través dels sentits treballem l’estimulació sensorial dels infants. Aquestes són molt importants pel seu desenvolupament.

ESTIMULACIÓ

Sensorial

El concepte tradicional sobre la intel·ligència ha anat canviant i evolucionant amb els anys. Ara sabem que hi ha més d’un tipus, és per això que des de Ninets procurem treballar i desenvolupar totes les intel·ligències: intrapersonal, interpersonal, naturalista, musical, espai-visual, kinesis corporal, lingüística, logicomatemàtica i existencial.

INTEL·LIGÉNCIES

MÚLTIPLES

Centrem l’educació emocional en aprendre a identificar i expressar emocions i sentiments, ja siguin les del mateix infant com les dels companys. Així com, saber-les fer servir de manera adaptativa treballant la forma d’interaccionar amb el món.

EDUCACIÓ

Emocional

Apostem molt per l’activitat de Ioga, ja que ajuda als més petits a activar la concentració, la mobilitat i l’autoestima.

PRACTIQUEM

IOGA

Des de Ninets pensem que és molt important que els infants s’acostin a la música ja des de ben petits. És per això que fem audicions, proporcionem coneixement de diferents instruments i aprenem noves cançons.

ESCOLTEM

MÚSICA

Diàriament fem diverses activitats en anglès per acostar als infants a aquesta llengua. És molt important que ja des de ben petits tinguin contacte i presència de nous idiomes per poder-los anar integrant de manera gradual.

APRENEM

ANGLÈS

La clau per a l’aprenentatge és fomentar l’interès pels contes i per la lectura ja des de ben petits. Des de Ninets ho sabem molt bé i és per això que els incentivem a la lectura des d’un bon inici.

I LECTURA

RACÓ de CONTES

Des de Ninets organitzem activitats pròpies per adquirir el coneixement de la realitat i la natura. Aquestes activitats es basen mitjançant l’observació, la interacció i el reconeixement.

REALITAT i

NATURA

Diferents llenguatges que permetran als infants expressar-se i comunicar-se, ser creatius, autònoms i feliços. Entenem el llenguatge com la base del pensament i la clau per a l’adquisició de nous coneixements.

DESCUBRINT

LLENGUATGES

On duem a terme tot tipus d’activitats que permeten a l’infant manipular i experimentar amb diferents elements. Plàstica, construccions, etc.

MANIPULACIÓ i

experimentació

Creem activitats personalitzades per a cada curs, ja que són la millor manera perquè els petits guanyin en autonomia, autoestima i seguretat en la marxa.

TREBALLEM LA

PSICOMOTRICITAT

Organitzem activitats d’expressió corporal i dramatització que afavoreixen a la imaginació, la creativitat i la comunicació dels infants.

EXPRESIÓ CORPORAL i

DRAMATITZACIÓ

El joc simbòlic el fem servir en activitats que es basen a imitar accions de la vida quotidiana (a partir 20 mesos).

JOC

Simbòlic

Són activitats pròpies on la manipulació i l’exploració són bàsiques pel desenvolupament dels petits (12 a 24 mesos).

JOC

Heurístic

Aquesta activitat és la millor manera de despertar els 5 sentits dels més petits. Consisteix a seleccionar i reunir diferents objectes que es puguin posar a una panera i que permetin als infants desenvolupar l’aspecte sensorial (6 a 12 mesos).

PANERA DELS

TRESORS

Els infants gaudeixen de concerts de música infantil, tallers de dansa i tallers de teatre amb una formació especialitzada.

TEATRE i

CONCERTS

A aquests racons és on treballem i duem a terme activitats de tipus cognitiu, de manipulació i simbòlics.

RACONS

D'APRENENTATGES

Ninets al mes d’Agost obre pels alumnes, i no alumnes, d’entre 0 i 5 anys. L’objectiu és que els infants es diverteixin mitjançant jocs lúdics i puguin compartir i aprendre amb els seus germans. Alguns dels jocs que fem al casal són:
– Pinta cares
– Jocs d’aigua
– Tallers creatius
– Danses
– Tallers de titelles

CASALET

D'ESTIU

Cada any procurem renovar totes les activitats impartides: oferint als nostres alumnes els jocs més divertits, les activitats més capacitades i les millors experiències per potenciar el seu desenvolupament i aprenentatge. A més, busquem estar sempre al dia
de les noves tendències educatives.